رب آلوچه غلیظ

  • 11 ماه پیش در مازندران
  • مازندران
  • 61 بازید
9113901XXX
  • قیمت
    150,000 تومان
  • کد آگهی
    839
  • دسته بندی محصولات خوراکی

توضیحات

رب آلوچه غلیظ

رب آلوچه غلیظ | محصولات گرام شاپ کاملاً طبیعی هستند و در تولید آنها از مواد نگهدارنده صنعتی مانند اسید سیتریک و … استفاده نمیشود . لذا در هنگام استفاده داخل یخچال نگهداری شوند

تمام محصولات گرام شاپ ارگانیک میباشند .

 ویتامین های رب آلوچه

رب آلوچه سرشار از ویتامین A, C, K, B1, B2، مواد مغذی (از جمله کلسیم ، فسفر، آهن، نیاسین و پتاسیم) و غنی از فیبر است.

خواص درمانی رب آلوچه

خواص رب آلوچه جنگلی: رب آلوچه دربردارنده همه خواصی می باشد که در میوه تازه ای که از آن تهیه شده است وجود دارد و می توان با در نظر گرفتن خواص مناسب برای این نوع از رب به طور مناسبی از این رب استفاده کرد.
ویتامین ث موجود در آلوچه در میزان مناسبی است که نمی توان از آن صرفنظر کرد و ویتامین های دیگر مانند کلسیم و منیزیم و انواع دیگر از ترکیبات مناسب موجود در این میوه سبب می شود که به عنوان یک میوه خوب و مهم محسوب شود و خواص رب آلوچه نیز مانند میوه آلوچه قابل انتقال می باشد.

رب آلوچه نسبت به خود میوه نقش ملین قوی‌تری دارد و صفرابر خوبی است و برای لینت دادن روده ها به منظور رفع یبوست های گرم مفید است. به همین دلیل توصیه می شود به جای داروی ضد یبوست، هر روز از این رب استفاده شود. همچنین می‌توان در حین تهیه آبگوشت و خوراک مرغ به جای رب گوجه از رب آلو یا رب آلوچه استفاده کرد.

خواص رب آلوچه جنگلی و تاثیر آن بر دستگاه گوارش

رب آلوچه به دلیل داشتن ویتامین c، برای جذب بهتر آهن مفید است. علاوه بر این، قوی‌کننده معده و تنظیم کننده عملکرد دستگاه هاضمه و حافظ کبد محسوب می‌شود و در فصول سرد سال هم می توان از رب آن برای تقویت سیستم ایمنی استفاده کرد. مصرف رب آلوچه به دلیل این که سرشار از پتاسیم است به افراد دچار پرفشاری خون توصیه می شود و به دلیل دارا بودن آنتی اکسیدان به دفع سموم کبدی نیز کمک می کند.

مصرف این رب ها، بیشتر به افراد گرم مزاج توصیه می شود اما کسانی که مزاج سرد یا دستگاه گوارش حساسی دارند و با خوردن آلو و آلوچه دچار مشکل می شوند می توانند از رب این میوه های تابستانی همراه با میزان کمی شکر استفاده کنند.

برای چه غذاهایی مناسب است

رب آلوچه در پخت انواع غذا ها استفاده می شود برای مثال در خورش اناربیج، خورش فسنجان، اشکنه گوجه سبز ،خورشت گوجه سبز، لواشک گوجه سبز، رب گوجه سبز ، ترشی گوجه سبز، واویشکا، خورش خالی شوید (یک نوعی غذای محلی در استان گیلان)، زیتون پرورده و دیگر غذاها استفاده می شود

شوید خالی یا خولی شوید -مرغ ربی با رب آلوچه-

مضرات رب آلوچه

ممکن اسن باعث افت فشار خون شود

در بعضی افراد باعث ضعف و سرگیجه می شود.

در افرادی مبتلا به مشکلات معده ، باعث ایجاد سوزش معده می شود این افراد بهتر است گوجه سبز استفاده نکنند.

اگر زیاد مصرف شود باعث دل درد و دل پیچه خواهد شد.

ایجاد حساسیت در دندان ها می شود و امکان دارد که به گرمی و سردی حساس شوند.

مصرف زیاد باعث آسیب مینای دندان می شود.

ایجاد نفخ و باعث ورم معده می شود.

به علت طبع سردی که دارد بهتر است افراد سرد مزاج از آن استفاده نکنند.